ETİL BENZOAT

Etil benzoat keskin meyvemsi kokulu ve meyve tadında bir esterdir. Kozmetiklerin bileşiminde koruyucu ve koku verici olarak kullanılır. Tat verici ajan olarak da kullanımı mevcuttur.

Selüloz esterler, selüloz eterler, reçineler ve benzeri ürünler için çözücü olarak kullanılır.

ETİL BENZOAT

585.00 ₺ – 2,100.00 ₺

SKU: EB-02026 Category:
Clear
  • Özellikler
  • Spektral Bilgiler
  • Güvenlik Bilgi Formu
  • Kullanım
  • Description
  • Additional information
Ürün no EB01
Moleküler formül C9H10O2
Moleküler ağırlık 150.17 g/mol
Fiziksel görünüş Renksiz veya sarı renkli sıvı
Kaynama derecesi  216-218 o C
Saflık ≥98%

Tüm spektral bilgilerin telif hakkı Senorgalab Kimya ve ARGE Hiz. Ltd. Şti.’ne aittir. Bu bilgiler izinsiz kullanılamaz.

 

Temas halinde cilt ve göz üzerinde tahriş edici olabilir. Göz veya ciltle teması halinde bol suyla yıkayınız.

Isı, ışık ve nemden uzakta muhafaza ediniz. Uygun koşullarda stabildir, bozunmaya uğramaz.

Araştırma ve geliştirme çalışmalarında kullanılmaya uygundur.

Description

Etil benzoat, benzoik asitten elde edilen güzel kokulu esterlerden biridir. Kokusu kış yeşili naneye benzer. Bu özelliği ile parfümeride ve kozmetikte kullanılır. Kimyasal, laboratuvarda fenil halkası ihtiva eden moleküllerin sentezinde kullanılır.

Additional information

Moleküler Ağırlık

150.17 g/mol

Saflık

>98

Miktar

1 gr, 10 gr, 100 gr, 25 gr, 5 gr