İZOPROPİL BENZOAT

CAS NO: 939-48-0

Yoğun, tatlı meyvemsi-çiçek kokulu bir sıvıdır.

İZOPROPİL BENZOAT

1,700.00 ₺ – 4,300.00 ₺

SKU: İPB-1-1 Category:
Clear
  • Özellikler
  • Spektral Bilgiler
  • Güvenlik Bilgi Formu
  • Kullanım
  • Description
  • Additional information
Ürün no İPB01
Moleküler formül C10H12O2
Moleküler ağırlık 164.20 g/mol
Fiziksel görünüş Sarı renkli sıvı.
Kaynama derecesi  216  o C
Saflık ≥98%

Tüm spektral bilgilerin telif hakkı Senorgalab Kimya ve ARGE Hiz. Ltd. Şti.’ne aittir. Bu bilgiler izinsiz kullanılamaz.

Solunması  zararlı olabilir. Cilt ve gözle temas tahriş edicidir. Göz veya ciltle teması halinde bol suyla yıkayınız.

Isı, ışık ve nemden uzakta muhafaza ediniz. Uygun koşullarda stabildir, bozunmaya uğramaz.

Araştırma ve geliştirme çalışmalarında kullanılmaya uygundur.

Kozmetikte koruyucu ve parfüm yapımında kullanılır. Tatlı, balzamik ve çiçek tadında bir bileşiktir. Gıdada aroma maddesi olarak kullanılır.

Description

İzopropil benzoat suda çözünmez, organik solventlerde ve yağda çözünürlüğü vardır. Oda sıcaklığında etanolle karışabilir. Kozmetikte koruyucu, gıdada yardımcı madde olarak kullanımı vardır.

Dielektrik gevşeme özellikleri ve vinil benzoatın polimerizasyonundaki etkisi  araştırma konusudur.

Floroglucinol sentezinde indükleyici role sahiptirler.

Additional information

Moleküler Ağırlık

164.20 g/mol

Saflık

>98, ≥99%

Miktar

1 g, 10 gr, 25 gr, 5 gr